23. 7. 2010

Vrcholí sestavování kandidátky do komunálních voleb a příprava programu SZ…

Příprava kandidátky Strany zelených v Prostějově do komunálních voleb (15. a 16. října) v těchto dnech finišuje. Do 35 členné kandidátky SZ zbývá doplnit v této chvíli ještě asi 7 jmen. (kandidátky se odevzdávají do 10.8.) Víceméně poslední upřesnění kandidátky se uskuteční tento pátek 23.července 19 – 20 hodin v 1. patře budovy Habro (u VZP)

Program SZ v Prostějově najdete na stránkách www.prostejov.zeleni.cz. Definování priorit (vzdělávání, doprava, ekonomika, územní plán, komunitní a informační otevřenost…) probíhá nyní pomocí emailové komunikace a podklady pro zveřejnění budou projednávány na nejbližší schůzce SZ v pátek 6.srpna od 18 hodin v 1. patře budovy Habro (u VZP).

Rádi bychom dále iniciovali v druhé polovině srpna Veřejné projednávání volebních programů jednotlivých seskupení v Prostějově, které bude vycházet z platného Strategického plánu města Prostějova, Územního plánu a Komunitního plánu.

Datum a místo konání bude upřesněno na základě dalších jednání.

2/2010 z 20.7.2010